För mäklare

Juridiskt namn: BRF Ormesta park 1
Organisationsnummer: 769628-4855
Registreringsår: 2014

Föreningen äger fastigheten Näktergalen 3 i norra Ormesta som består av 95 lägenheter, varav 84 st tvåplanslägenheter på 112,8m2 och 11 st 2,5-planslägenheter på 140,6m2. Området byggdes under 2016, med inflytt i etapper mellan oktober 2016 – maj 2017.

Samtliga radhus har helkaklade badrum, ekparkett, HTH-kök, öppna ytor och stora fönsterpartier. På baksidan finns ett stort trädäck och radhusen om 2,5 plan har även en takterrass. Samtliga radhus har ett förråd om 4 kvadratmeter och plattbelagd uppfart.

I mitten av föreningen finns ett gemensamt grönområde med lekpark, boulebana, multiarena för bollsport, gräsyta samt bord och bänkar för umgänge.

I avgiften ingår vatten, 500/500 Mbit bredband och TV-paket bas från Telenor.

Radhusen har alla egen inkoppling till elnätet och egen frånluftvärmepump, Nibe F370. Pumpen sköter om ventilation i respektive lägenhet och har möjlighet till ”nattkyla” under varma dagar för att ge viss kylningseffekt om temperaturerna ute sjunker under natten.

Alla lägenheter har ett eget avfallsabonnemang som tecknas med Örebro kommun och man ansvarar därför för allt sitt eget avfall. Det finns inga gemensamma soputrymmen.

Ett antal lägenheter har valt att installera solpaneler.  Styrelsen behöver informeras om detta först för att kunna skicka ut nödvändig stöddokumentation. Det finns ett  godkännande av styrelsen för fler att göra det. Detsamma gäller för laddboxar till elbilar.

Gästparkering finns runt lekparken och hörnet mellan hus 3 och 5.

Det finns ett par gemensamma förråd runtom området som används för förvaring av gemensam utrustning, bredbandsutrustning och dylikt.